no-img
دانلود پروژه

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین (گلاویژ)


دانلود پروژه

ادامه مطلب

DOC
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین (گلاویژ)
doc
مهر ۹, ۱۳۹۷
400 کیلوبایت
2000 تومان
32 صفحه (word)
2000 تومان – خرید

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین (گلاویژ)


دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین (گلاویژ)

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش در ۳۲ صفحه

 

قسمتی از گزارش کارآموزی :

کارآموزی در بخش کنترل کیفیت در پگاه شهد قزوین که تولید کننده یک نوشابه گاردار به نام گلاویژ میباشد فرصت مناسبی را برای کسب تجربه و مهارت لازم برای ورود به بازار کار برای اینجانب فراهم نمود ، فعالیت در یک محیط کاری با فعالیت های کنترل کیفیت بسیار پر اهمیت ، آشنایی با محیط کاری کارخانه و همچنین خط تولید و اهمیت بخش کنترل کیفیت در کارخانه های تولید کننده مواد غذایی  از جمله اهم مواردی بود که در این دوره با آن آشنا شدیم که در زیر به اختصار به توضیح و تشریح آنها خواهیم پرداخت .تاريخچه نوشابه سازي :تاريخچه نوشابه سازي اساساً به زماني بر مي گردد كه بشر علاوه بر مصرف آب آشاميدني مي توانست از افزودن موادي چون طعم دهنده ها و شيرين كننده ها به آب ، شربت هاي متعددي را تهيه كند. بعدها كه مصرف شيرين كننده ها متداول گشت ايرانيها طعم دهنده هايي نظير به ليمو ، آلبالو ، زرشك ،آلو ، انجير و بسياري از عرقيات نظير نعناع ، آويشن ، بهار نارنج و غيره را بطور طبيعي در نوشيدني ها مصرف مي نمودند . او متاسفانه تكنيك استفاده از عرقيات و استخراج اسانس از آن كه در حقيقت امولسيون طعم دهنده در آب است تا امروز در ايران پيشرفتي نكرده است .سابقه نوشابه سازي در ايران به معناي جديد آن به سال ۱۳۳۱ بر مي گردد. در اين سال شركت زمزم محصول توليدي خود را با نام پپسي كولا به بازار عرضه كرد . قبل از اين تاريخ نوشابه هاي گازدار سنتي نظير ليمونادر اغلب بصورت غير بهداشتي تهيه و به بازار عرضه مي شد . و در سال ۱۳۳۳ كارخانه كوكا كولا ، در سال ۱۳۳۴ شركت ساسان تاسيس شد كه محصولات توليدي را به نام كانا دراي و سوپر كولا به بازار عرضه كردند.

نوشابه هاي ديگر مانند اسو ، شوئپس ، آلپاين و فانتا نيز به بازار عرضه شدند كه بعد از مدتي يا تعطيل شدند يا در كارخانه زمزم و ساسان ادغام گرديدند .حدود ۵۰ سال پيش اولين كارخانه نوشابه سازي در ايران آغاز به كار كرد در ابتدا عدم تطبيق نوشابه با ذائقه مردم و ماهيت و وابستگي توليد كنندگان و حكم تحريف مصرف نوشابه از گسترش بازار مصرف اين كالا جلوگيري كرد . جا افتادن نوشابه به عنوان الگوي مصرف سالها طول كشيد اما امروزه نوشابه يك كالاي پر مصرف مي باشد . در سال ۱۳۵۶ توليد نوشابه در سطح كشور حدود ۷/۱ ميليارد بود اين رقم در سال ۱۳۶۲ به ۶/۲ ميليارد بطري رسيد . و اين روند تا به امروز ادامه داشته است. کارخانه پگاه شهد قزوین در سال ۱۳۷۹ تاسیس و راه اندازی شد ، این کارخانه در فضایی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع در منطقه صنعتی روستای کورانه قزوین شروع به فعالیت نمود و عمده فعالیت این کارخانه تولید نوشابه های گازدار با عنوان تجاری گلاویژ میباشد .کارخانه گلاویژ با هدف تولید وسیع در سطح کشوری و گسترش فعالیت های خود در سطح بین المللی شروع به فعالیت نموده است و تا به حال که چیزی حدود ۶ سال از شروع به فعالیت صنعتی و جدی این کارخانه  می گذرد  توانسته است قسمتی از بازار داخلی را دردست بگیرد و با برنامه ریزی بلند مدت و توسعه فعالیت های خود و بهره گیری از نیروهای متخصص و تجهیز خود به دستگاهها و ماشین آلات مدرن و پیشرفته چشم به بازار های جهانی دوخته است .اهداف :این کارخانه با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب و بهره جویی از ماشین آلات روز صنعت نوشابه سازی جهانی چشم به توسعه وسعت بازار داخلی خود و در پی آن گسترش محصول در بازار های کشورهای همسایه و سپس در بازار های سایر کشور های جهان دوخته است .

برای دانلود و خرید گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین (گلاویژ) از لینک زیر میتوانید استفاده نمایید.



دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.