no-img
دانلود پروژه

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی


دانلود پروژه

ادامه مطلب

DOC
گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی
doc
خرداد ۲۷, ۱۳۹۷
20 کیلوبایت
2000 تومان
15 صفحه (word)
2000 تومان – خرید

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی


دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

قسمتی از گزارش کارآموزی :

شير پس از ورود به كارخانه بر اساس نوع كيفيت دسته بندي مي گردد كه ۹۰ % مربوط بهدامداري آستان قدس است كه يا مورد تائيد است يا با شرايط ويژه ( مصرف خاص ) توليد ميگردد . ابتدا شيراز داخل شلنگ از صافي مي گذرد ؛ و بعد از پمپاژ به داخل بالانس ،هواگيري مي شود . سپس از مسير يكطرفه بالانس به داخل جعبه فلومتر( كه اين دستگاه  شدتجريان شير را محاسبه مي كند . لازم به ذكر است اگر شيربر حسب ليتر را در دانسيته ي آنضرب كنيم شير برحسب كيلوگرم به دست مي آيد) .  فرستاده مي شود سپس ازلوله هايارتباطي وارد ۴ تا سيلو تانك مي گردد .كه ظرفيت هر يك ۵۴ تن مي باشد و جنس آنها استيلو دو جداره مي باشد. يعني شير باهر دمايي كه وارد مي شود تا ۴۸ ساعت تا همان دما باقيمي ماند هر يك از تانكها داراي هم زن است كه شير از پايين وارد تانك مي شود زيرا اگر ازبالا وارد تانك شود با هوا وارد شده و شير كفدار مي گردد .مقدار شير ۱۰۰ تن تا ۱۵۰ تن در روز مي باشد كه از صبح تا ۶ شب در يافت مي گرددتوزين آن بر حسب ليتر است كه توسط سيستم كامپيوتر صورت مي پذيرد در اين بخش ازكارخانه ضايعات احتمالي نداريم و همچنين انبار و سرد خانه براي نگهداري شير خام نداريم .سيلو تانكها ساخت اصفهان است مسئول قسمت تحويل شير مواردي مانند ph  ، اسيديته ، الكلو دانسيته و چربي وآب اضافي  كه آزما يشگاه اندازه گيري كرده است را ياداشت نموده دربرگه هاي مخصوص و ته برگ زرد آن به دست مسئولان كنترل كيفيت مي رسد .قيمت شير خام توسط مديريت تعيين مي گردد كه معيار انتخاب چربي و دانسيته است . درضمن اگر آب اضافي داشته باشد جريمه مي گردد.شير قبل از سيلو تانك وارد مبدل مي گردد و سرد مي شود ؛ و مرتبا دما و فشار آن كنترلميشود. تانكهاي ذخيره داراي شير نمونه گيري فشارسنج و دريچه آدم روست . جعبه حجمسنج كنارآن عدد ي را نشان مي دهدكه اگر در  عدد ۱۰ ضرب مي كنيم  در واقع حجم شيرداخل تانك است . اين تانك ۳۱ تن در ساعت شير را تخليه مي كند كه ميزان تخليه به هوايمحيط بستگي دارد يعني اگر فصل تابستان باشد اين عمل سختر است و اگر زمستان باشددر ضمن عمل سرد كردن شير، اين عمل راحتر صورت مي پذيرد . جعبه اي كه در كناراينتانك تعبيه شده است ميزان تخليه را مكررا نشان مي دهدبه مجموعه ي لوله هايي كه شيررا بهخط توليد مي برند كلكسيون مي گوييند .آزمایشگاهآزمایشات شیمیاییمحصولات مورد آزمایش : ماست ساده ، ماست موسیر، ماست پر چرب ، شیرکاکائو، پنیر،دوغ ، کره ،روغن زرد ، شیراستریل ، شیرپاستوریزه ،آزمایشهای شیرخام :تست اکل ۶۸ % : ابتدا۱ سی سی از نمونه ی شیررا در پلیت می ریزیم سپس به آرامی ۲سی سی از الکل را اضافه می نماییم اگرلخته تشکیل گردد شیر فاسد است و باید برگرداندهشود.تست اسیدیته : ابتدا ۱۰ سی سی از نمونه شیر را با پیپت بر می داریم در بشرانتخابیمی ریزیم سپس چند قطره فنول فتالئین اضافه می نماییم سپس تا ختم عمل با سود ۱/۰نرمال تیتراسیون را انجام می دهیم .اسیدیته ماست چکیده:  ۱۰ گرم از نمونه یماست را وزن کرده با آب مقطر رقیق می نماییمبعد با سود و فنول تیتر را انجام می دهیم . عدد بدست آمده را در ۹ ضرب می کنیم وبر۱۰۰تقسیم می نماییم .اسیدیته کره: ۱۰ گرم ا زنمونه ی کره ذوب شده  را وزن می کنیم وبا۴۰ سی سی الکل کلرفرمو چند قطره فنول و سود تیتراسیون را انجام می دهیم . عدد بدست آمده ضرب در ۸۲/۲ تقسمبر۱۰اسیدیته پنیر : درست مثل ماست چکیده یا ماست انجام می شود.اندازه گیری ph : توسط ph متر،ph شیر اندازه گیری می شود به این صورت که الکتروددستگاه را در ظرف نمونه یشیر فرو می بریم وعدد به دست آمده را از روی دستگاه میخوانیم . که ph شیر خام ورودی با ید استاندارد ۷/۶ باشد . ازرابطه ی زیر برای محاسبه یآن استفاده می کنیم.


قیمت فایل : ۲۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۱۵
  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRAR میباشد.


دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.