
دانلود پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی
دانلود پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی – در این طرح توجیهی رشته آشی و پلویی به بررسی راه اندازی کارگاه تولید رشته آش و پلویی پرداخته میشود. فایل حاضر با فرمت ورد word قابل ویرایش در ۲۰ صفحه میباشد.
طرح کسب و کار تولید رشته آشی و پلویی
همانطور که می دایند گروه ديگري از فرآورده هاي خميري حاصل از آرد گندم انواع رشته ها هستند. رشته فرآورده ايست كه از مخلوط كردن آرد گندم , آب و نمك پس از طي مرحله عمل آوردن بوسيله ماشينهاي مخصوص تهيه و پس از خشك كردن به بازار عرضه ميشود .از انواع رشته مي توان رشته سوپي ، رشته پلویی و رشته آشی نام برد كه توليدشان در كشور ما به صورت سنتي ،كارگاهي و نيمه صنعتي متداول است. اما امروزه در برخي از كشورهاي صنعتي بويژه كشور ژاپن توليد رشته فوري رواج يافته . مبتكر توليد اين فرآورده كمپاني Nissin food products ژاپن است كه از سالهاي حدود ۱۹۵۰ توليد صنعتي اين فرآورده را آغاز كرده است كه در جامعه در حال صنعتي شدن آن زمان ژاپن ، به سرعت مورد استقبال قرار گرفت.
فهرست :
فصل اول
(معرفی طرح و روش تولید)
مقدمه :
هدف از اجرای طرح
ویژیگی های فیزیکی و شیمیایی
بسته بندی
کد آیسیک محصول
بررسی استانداردهای مرتبط با محصول
تعرفه گمرکی محصول
شرایط صادرات
شرح فرآیند تولید رشته
فرآیند تولید رشته آرد به شرح زیر است:
فصل دوم
(امور مالی طرح)
توجيه اقتصادي طرح :
الف – سرمايه گذاري ثابت :
الف – ۱ ) زميـن :
الف – ۲ ) محوطه سازي :
الف – ۳ ) ساختمانها:
الف – ۴ ) ماشينآلات:
الف – ۵ ) تاسيسات:
الف – ۶ ) وسايل نقليه :
الف – ۷ ) تاسيسات اداري:
الف – ۸ ) هزينههاي قبل از بهرهبرداري :
جمع كل سرمايه گذاري ثابت
ب- هزينه هاي جاري :
ب – ۱ ) مواد اوليه و نهاده هاي توليد :
ب – ۲ ) حقوق و دستمزد :
ب – ۳ )هزينه نگهداري و تعميرات :
ب- ۴ ) هزينه استهلاك :
ب- ۵ ) سوخت و انرژي :
جمـع هزينه هاي جاري طرح
سرمايه در گردش
جمع كل سرمايه گذاري طرح
ج – فروش:
برآورد هزينه هاي عملياتي و غير عملياتي
پيش بيني مالي طرح
محاسبه دوره برگشت سرمايه
محاسبه نقطه سر به سر
محاسبة كارمزد وام
جدول بازپرداخت اصل و كارمزد تسهيلات
شما میتوانید برای دانلود و خرید نمونه طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به صورت کامل و دقیق از لینک زیر میتوانید استفاده نمایید.
دیدگاه ها