no-img
دانلود پروژه

طرح جابر کلاس پنجم ابتدایی با موضوع چشایی در نوک زبان


دانلود پروژه

ادامه مطلب

DOC
طرح جابر کلاس پنجم ابتدایی با موضوع چشایی در نوک زبان
doc
مهر ۱۵, ۱۳۹۷
2 مگابایت
4000 تومان
4000 تومان – خرید

طرح جابر کلاس پنجم ابتدایی با موضوع چشایی در نوک زبان


دانلود طرح جابر کلاس پنجم ابتدایی با موضوع چشایی در نوک زبان

طرح جابر با موضوع چشایی در نوک زبان به صورت کامل و آماده استفاده توسط دانش آموزان و والدین و آموزگاران می باشد.

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

 

موارد موجود در این مجموعه :

پوستر های طرح جابربن حیان با موضوع چشایی در نوک زبان

عکس و تابلوی نمایش طرح جابربن حیان چشایی در نوک زبان

مطالب علمی آموزشی درباره طرح جابر چشایی در نوک زبان

به همراه دفتر کارنما طرح جابربن حیان

قسمتی از این طرح :

مزه ها به وسیله جوانه های چشایی تشخیص داده می شوند این ساختارها در دهان و گلو قرار دارند و اکثر آن ها (حدود ۱۰۰۰۰ عدد) در سطح فوقانی زبان واقع شده اند. آن ها تنها می توانند ۴ ‌مزه اصلی را تشخیص دهند.شیرینی، ترشی، شوری و تلخی. هر مزه به وسیله جوانه های چشایی واقع در یک ناحیه خاص از زبان تشخیص داده می شود: تلخی در پشت، ترشی در کناره ها، شوری در جلو و شیرینی در نوک. حس بویایی ما به همراه این۴ ‌مزه اصلی، ما را قادر به افتراق طیف وسیعی از مزه های جزئی تر می کند.حس چشاییمواد داخل دهان در تماس با موهای ظریفی قرارمی گیرند که روی جوانه های چشایی زبان واقع هستند. این موها، تکانه هایی عصبی تولید می کنند که از طریق رشته های عصبی به یک ناحیه تخصص یافته در مغز می روند.انواع مزه‌هامزه ترشی:حس چشاییمزه ترشی به دلیل اسید ها به وجود می‌آید، یعنی به وسیله یون هیدروژن و شدت درك این طعم نیز تقریبا متناسب با لگاریتم غلظت یون هیدروژن است. بنابراین هرچه غذا اسیدی ‌تر باشد، احساس ترشی آن هم شدیدتر خواهد بود.مزه شوری:مزه شوری به وسیله نمك‌های یونیزه و عمدتا یون سدیم ایجاد می‌شود. كیفیت مزه شوری تا حدودی از یك نمك به نمك دیگر فرق می‌كند، زیرا بعضی نمك‌ها علاوه بر شوری، سایر حس‌های چشایی را هم تحریك می‌كنند.مزه شیرینی:حس چشاییمزه شیرینی ناشی از دسته واحدی از مواد شیمیایی نیست. بعضی انواع مواد شیمیایی كه موجب بروز مزه شیرینی می‌شوند عبارتند از: قندها، گلیكول‌ها، الكل‌ها، كتون‌ها، آمیدها و…؛بیش تر موادی كه موجب بروز طعم شیرینی می‌شوند، مواد شیمیایی آلی هستند.

برای دانلود و خرید طرح جابربن حیان پایه پنجم دبستان با موضوع چشایی در نوک زبان به همراه دفتر کارنما از لینک زیر میتوانید استفاده نمایید.



دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.