
طرح جابر با موضوع شفق های قطبی
دانلود طرح جابر بن حیان با موضوع شفق های قطبی به همراه دفتر کارنما و آموزش تنظیم کارتو پلاست ، کاملترین نمونه و آماده استفاده توسط دانش آموزان و والدین و فرهنگیان با فرمت ورد (word) قابل ویرایش میباشد.
طرح جابر حاضر در مورد شفق های قطبی به صورت کامل و آماده با فرمت ورد قابل ویرایش با دفتر کارنما و آموزش تنظیم کارتو پلاست، طراحی شده و بر اساس بخش نامه طرح جابر ابن حیان جهت استفاده میباشد. هم اکنون میتوانید طرح حاضر را از سایت دانلود پروژه دریافت نمایید. همینطور میتوانید سایر طرح جابر مورد نیاز خود را نیز در سایت دیدن نمایید.
موارد موجود در این مجموعه :
پوستر های طرح جابربن حیان درباره شفق های قطبی
عکس و تابلوی نمایش طرح جابر در مورد شفق های قطبی
مطالب علمی آموزشی درباره طرح جابر شفق های قطبی
به همراه دفتر کارنما طرح جابربن حیان
همراه با موارد بالا همینطور فایل آموزش تنظیم کارتو پلاست و چندین فایل کمک آموزش در زمینه جشنواره جابربن حیان در اختیار شما قرار میگیرد.
قسمتی از این طرح :
مطالعات و مشاهدات نشان میدهند که شدت میدان مغناطیسی خورشید در لکههای خورشیدی (نقاط تاریک بر سطح خورشید که دمایشان از دمای سایر نقاط سطح خورشید کمتر است و کمتر تابش میکنند) تقریبا هزار برابر شدت میدان مغناطیسی در سایر نقاط است . بنابراین میتوان نتیجه گرفت که اختلالات میدان مغناطیسی خورشید عامل شکل گیری لکهها است.تعداد لکههای سطح خورشید به طور متناوب تغییر میکند. تعداد لکهها تقریبا هر ۱۱ سال ماکزیمم میشود . این دوره ۱۱ ساله را چرخه لکه خورشیدی مینامند.زمانی که تعداد لکههای خورشیدی ماکزیمم است فعالیت سطح خورشید بیشتر است، در این حالت خورشید را خورشید فعال مینامند. برعکس هنگامی که تعداد لکههای خورشیدی مینیمم است فعالیت خورشید کاهش پیدا میکند و خورشید آرام است.چرخه لکه خورشیدی رابطه نزدیکی با شفق قطبی دارد: شدت شفق قطبی هم مانند تعداد لکههای خورشیدی تقریبا هر سال یکبار ماکزیمم میشود.با مقایسه نمودار فراوانی لکههای خورشیدی و شفق قطبی میتوان به همزمان بودن مینیمم و ماکزیممشان پی برد بنابراین دیگر تردیدی در دخالت خورشید در شفق قطبی باقی نمیماند.
با برخورد ذرات بادهای خورشیدی به مولکولهای جو ، مولکولهای جو تحریک میشوند و انرژی دریافت میکنند . الکترونها کمی پس از برانگیخته شدن دوباره به حالت پایدار بر میگردند و انرژی اضافه را به صورت تابشهای مرئی یا نامرئی آزاد میکنند. تابشهای مرئی شفق از روی زمین به راحتی قابل رویت هستند اما تابشهای X و فرابنفش باید از فضا دیده شوند چون جو زمین بسیاری از تابشها را جذب میکند. رنگهای متنوع شفق قطبی هم مربوط به تحریک شدن مولکولهای متفاوت موجود در جو زمین است. همانطور که میدانید نیتروژن و اکسیژن بیشترین قسمت جو زمین را تشکیل دادهاند. رنگهای قرمز و سبز در شفق قطبی نتیجه تحریک شدن اکسیژن و رنگ های بنفش و آبی نتیجه تحریک شدن نیتروژن هستند.
برای دانلود و خرید نمونه طرح جابر با موضوع شفق های قطبی به همراه دفتر کارنما به صورت کامل و آماده از لینک زیر میتوانید استفاده نمایید.
دیدگاه ها