no-img
دانلود پروژه

طرح جابر با موضوع خواص دانه ها و حبوبات


دانلود پروژه

ادامه مطلب

DOC
طرح جابر با موضوع خواص دانه ها و حبوبات
doc
مهر ۳, ۱۳۹۶
7 مگابایت
4000 تومان
4000 تومان – خرید

طرح جابر با موضوع خواص دانه ها و حبوبات


دانلود طرح جابر با موضوع خواص دانه ها و حبوبات به همراه دفتر کارنما

طرح جابر بن حیان با موضوع خواص دانه ها و حبوبات به همراه دفتر کارنما ، کامل و آماده استفاده توسط دانش آموزان و والدین و آموزگاران استفاده در جشنواره جابر ابن حیان می باشد.

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

نمونه طرح جابر

موارد موجود در این مجموعه :

پوستر های طرح جابربن حیان با موضوع خواص دانه ها و حبوبات

عکس و تابلوی نمایش طرح جابربن حیان در مورد خواص دانه ها و حبوبات

مطالب علمی آموزشی درباره طرح جابر خواص دانه ها و حبوبات

به همراه دفتر کارنما طرح جابربن حیان – همینطور فایل آموزش تنظیم کارتو پلاست و چندین فایل کمک آموزش در زمینه جشنواره جابربن حیان در اختیار شما قرار میگیرد.

قسمتی از طرح جابر خواص دانه ها و حبوبات :

طرح پیش رو، معرفی و توصیفی از خواص انواع دانه و حبوبات می‌باشد؛ که ضمن تعریف ارزش غذایی و انواع ویتامین آن‌ها، به طبع آن‌ها، تداخل آن‌ها با مواد و داروهای دیگر، توصیه‌های پزشکی و در نهایت به بررسی و تجویز برخی از آن‌ها از دیدگاه معصومین علیهم‌السلام پرداخته است. خوشبختانه طبیعت منابع خوبی از این مواد غذایی مورد نیاز را در میوه‌های تازه و سبزیجات و جوانه دانه‌ها، برگ گیاهان، علوفه‌جات، دانه‌های غلات، دانه‌های حبوبات، غذاهای دریایی، خشکبارها و محصولات لبنیاتی قرار داده است؛ که با استفاده از این مواد غذایی می‌توانیم خون خود را پالایش کنیم. با این حال همه می‌دانیم که حبوبات از نظر برخی از اسیدهای آمینه کمبود دارد و پروتئین‌های آن نیز کامل نیست. برای همین است که حبوبات را اغلب با مواد غذایی دیگر مثل غلات و مواد غذایی چرب مصرف می‌کنند تا کمبود اسیدهای آمینه آن جبران شود. البته لزومی ندارد همه‌ی این مواد غذایی متنوع را یک جا و در یک غذای مصرف کرد. در فرهنگ‌های مختلف از این مواد غذایی به طور متنوع استفاده می‌شود. در هند برنج با عدس مصرف می‌شود غذایی شبیه به عدس پلوی خودمان. در برخی از کشورهای آسیایی پوره‌ی نخود را با دانه‌های کنجد می‌خورند و یا سوپ ذرت با لوبیا درست می‌کنند. در آشپزی ایرانی نیز همین کار را می‌کنیم مثلاً در آش چندین نوع حبوبات مثل لوبیا، نخود و عدس استفاده می‌کنیم. در واقع در هر فرهنگی تلاش می‌شود به نوعی از خواص حبوبات به بهترین نحو استفاده شود.اما برخی از افراد با حبوبات مشکل دارند. یعنی نمی‌توانند به خوبی این مواد غذایی را هضم کنند و بعد از مصرف حبوبات از گاز یا نفخ رنج می‌برند. دنیای حبوبات دنیای رنگارنگ و متنوعی است: لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سفید، نخود، عدس، لپه و …. از انواع حبوبات پرطرفدار محسوب می‌شوند.

برای دانلود و خرید طرح جابربن حیان با موضوع خواص دانه ها و حبوبات به همراه دفتر کارنما از لینک زیر میتوانید استفاده نمایید.



دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.