no-img
دانلود پروژه

دانلود رایگان پروژه کارآفرینی تولید شکلات و تافی


دانلود پروژه

ادامه مطلب

DOC
دانلود پروژه کارآفرینی تولید شکلات و تافی
doc
می 4, 2015
فایل رایگان میباشد.
0 تومان
رایگان – خرید

دانلود پروژه کارآفرینی تولید شکلات و تافی


دانلود رایگان پروژه کارآفرینی تولید شکلات و تافی – در این طرح توجیهی به بررسی راه اندازی کارگاه تولید شکلات پرداخته میشود و در آن از روشهای محاسباتی و فنی برای توجیه اقتصادی طرح استفاده شده است.

با فرمت : word ورد قابل ویرایش در ۱۳ صفحه

پروژه کارآفرینی تولید شکلات

طرح توجیهی تولید شکلات :

شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي ۶۰% و درجه حرارت آن ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت ۶ ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود. چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي مي‌باشد و همچنين مي‌تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد. دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده مي‌گردد. گروه اول دانه هاي خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل ۵۶% كاكائوي خالص است . گروه دوم دانه هاي متوسط و ضعيف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل ۴۴% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بين ۸ تا ۲۷% چربي دارد . در صنعت شكلات سازي ، دانه هاي بو داده شده پس از آسياب به صورت مس ( ليكور ) در مي‌آيد.

روش توليد : با توجه به تنوع طلبي شكلات و تافي ، توليد آن داراي مراحل مختلف بوده و با عنايت به درصد كاكائو ، گلوكز و همچنين مواد افزودني مصرفي در هنگام توليد فرمولهاي مختلفي را دارا مي‌باشد. ليكن از نظر كلي و به طور اختصار به شرح خط توليد مي پردازيم. ابتدا شكر سفيد مورد مصرف را داخل آسياب ريخته تا از صورت دانه بندي به صورت پودر شكر درآيد و سپس آب و شير خشك و روغن را به پودر شكر افزوده و همه را در ديگ پخت دو جداره قرار مي‌دهيم. محلول به دست آمده به طرف ديگ تافي هدايت مي‌شود و در ديگ تافي كاكائو ( به صورت پودر يا كره كاكائو ) و لستين و انواع اسانس مصرفي و ساير افزودني ها به آن اضافه شده و به وسيله ميكسر بالاي ديگ به هم آميخته گشته و خميري يكنواخت تشكيل مي‌گردد. كه بعد از توقف كوتاهي شكلات آماده است. به طرف دستگاه پركن هدايت مي‌گردد و بعد از شكل گرفتن توسط دستگاه فرم دهنده به ماشين بسته بندي منتقل شده و در دستگاه مذكور با رعايت نكات بسته بندي مناسب كه ممكن است به صورت كاغذ مومي آلومينيومي و يا سولفان باشد، بسته بندي شده و جهت جلوگيري از فاسد شدن و تغيير شكل در داخل فريزر قرار گرفته و بعد از مدت كوتاهي به داخل كارتن انتقال يافته و سپس به انبار محصول توليدي حمل مي‌گردد. لازم به ذكر است كه در مورد توليد تافي پس از دستگاه فرم دهنده به فر پخت منتقل شده و از آنجا به دستگاه بسته بندي انتقال مي‌يابد. اصولا شكلات در شكل هاي مختلف ، بنابر تقاضاي بازار توليد مي‌شود، ولي بهترين اندازه از نظر وزن ۱۵ الي ۳۵ گرم مي‌باشد.

خلاصه و توضیح طرح کارآفرینی :

مقدمه :

روش تولید

توجیه اقتصادی طرح

الف – سرمایه گذاری ثابت طرح

۱ – زمین

۲ – تسطیع و محوطه سازی

۳ – ساختمان ها

۴ – ابزار آلات و وسایل فنی

۵ – تاسیسات

۶ – وسایل نقلیه

۷ – تاسیسات اداری

۸ – هزینه های قبل از بهره برداری

جمع کل سرمایه گذاری ثابت

 ب – هزینه های جاری

۱ – مواد اولیه بسته بندی

۲ – حقوق و دستمزد

۳ – تعمبرات نگهداری

۴ – هزینه استهلاک

۵ – سوخت و انرژی

 جمع هزینه های جاری طرح

 سرمایه در گردش

 جمع کل سرمایه گذاری طرح

ج – فروش

برآورد هزينه هاي عملياتي و غير عملياتي

پيش بيني مالي طرح

محاسبه نقطه سر به سر

محاسبه دوره برگشت سرمايه

محاسبه كارمزد وام

جدول بازپرداخت اصل و كارمزد تسهيلات

کاربر گرامی : شما میتوانید جهت دانلود رایگان پروژه کارآفرینی تولید شکلات از وب سایت دانلود پروژه به صورت رایگان روی لینک زیر کلیک کنید و از آن استفاده نمایید.

(جهت دانلود رایگان روی لینک زیر کلیک کنید.)



دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.