no-img
دانلود پروژه

دانلود مقاله پرورش و تولید میوه کیوی


دانلود پروژه

ادامه مطلب

DOC
دانلود مقاله پرورش و تولید میوه کیوی
doc
اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۶

دانلود مقاله پرورش و تولید میوه کیوی


دانلود رایگان مقاله پرورش و تولید میوه کیوی

تمامی حقوق این فایل مربوط به ناشر آن میباشد.

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

دانلود مقاله پرورش و تولید میوه کیوی

اين ميوه بومي چين جنوبي است ولي اصلاح آن در كشور نيوزيلند صورت گرفته و به ساير نقاط جهان گسترش يافته است. در ايران نيز با مشاهده وضعيت نامطلوب بخشي از باغات مركبات در شمال كشور كه در بعضي سالها در اثر سرماي زمستانه از بين مي‌روند و داراي عملكرد پائيني هستند، اقدام به انجام مطالعاتي براي يافتن جايگزيني مناسب براي اين باغات شد كه درنهايت درخت كيوي فروت براي اين منظور انتخاب گرديد. اين ميوه نسبت به مركبات مقاومت بيشتري به سرما داشته و عملكرد آن بالاتربوده و شرايط اكولوژيكي شمال كشور بسيار مناسب كشت اين محصول است. با همكاري FAO  درسال ۱۳۵۷  چهار رقم ماده بنام هايوارد، برونو، مانتي و آبوت و دو رقم نر بنام توموري و ماتوا از كشورهاي فرانسه و ايتاليا وارد و بعد از انجام تحقيقات لازم درسال ۱۳۶۷  اقدام به تكثير وتوزيع بين باغداران گرديد. درحال حاضر ميزان ضايعات اين ميوه كه ناشي از آ‏فات و بيماريها، شرايط آب وهوايي، مديريت نامناسب، ضعف سيستم حمل و نقل و سردخانه ها مي‌باشـد، حدود ۳۳-۲۴  درصد است. حدود ۹۰% از باغات از روش آبياري تحت فشار( ميكرو جت ) استفاده مي‌كنند. هم اکنون میتوانید این مقاله را به صورت رایگان از دانلود پروژه دانلود نمایید.

فهرست :

مقدمه

تركيبات مختلف در مبوه كيوي گرم در صد گرم

گياهشناسی كيوي

شرايط آب وهوايي

تاريخچه و اهميت اقتصادي محصول كيوي

سابقه كشت كيوي در جهان

سابقه كشت كيوي در ايران

اهميت اقتصادي باغات كيوي

وضعيت توليد محصول كيوي در ايران

مناطق مستعد كشت در كشور

پراكنش و سطح زيركشت، توليد و عملكرد محصول كيوي

سطح زيركشت،ميزان توليد وعملكرد محصول كيوي درسال زراعي

سيماي كلي باغات كيوي

درجه بندي فني باغات كيوي

پايه هاي درخت كيوي

ارقام كيوي فروت موجود

ارقام نر

ارقام ماده

نظامهاي بهرهبرداري رايج باغات ميوه كيوي

سطوح مكانيزاسيون باغات ميوه كيوي

وضعيت تغذيه باغات كيوي

ميزان جذب ساليانه عناصر در يك باغ كيوي با توليد  تن درهكتار

آبياري و روشهاي مرسوم آن

مقدار آب خالص مورد نياز و نياز خالص آب آبياريبدون احتساب راندمان  در مناطق عمده كشت كيوي در ايران

آفات، بيماريها و علفهاي هرز

عمده ترين آفات و بيماريهاي شايع درباغات كيوي ايران عبارتند از

برداشت محصول كيوي

مسائل بعد از برداشت

شستشو و ضدعفوني

درجه بندي و بسته بندي

حمل ونقل ميوه

وضعيت نگهداري محصول كيوي

عواملي مؤثر در عمر انباري ميوه كيوي در سردخانه

شرايط مناسب نگهداري كيوي در سردخانه

ضايعات بعد از برداشت ميوه كيوي

عواملي مؤثر در كاهش ميزان ضايعات پس از برداشت كيوي

فرآوري محصول كيوي فروت

وضعيت صادرات ميوه كيوي



دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.