no-img
دانلود پروژه

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش
zip
خرداد ۲۵, ۱۳۹۵
1.4 مگابایت
4000 تومان
53 صفحه (word)
4000 تومان – خرید

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش


دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش – در این طرح توجیهی به بررسی راه اندازی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش پرداخته میشود.

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش
Entrepreneurship workshop, production and packing raisins

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست :

خلاصه طرح

فصل اول – کلیات
۱- ۱ مقدمه
۱ – ۲ نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
۱ – ۳ – مشخصات متقاضیان
۱ – ۶ – وضعیت و میزان اشتغالزایی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس
۱- اشخاص حقیقی
۲- اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم – روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال)
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
فصل سوم – امور مالی طرح
جدول ۱ لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش
جدول ۲ میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)
جدول ۳ میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)
جدول ۴ واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵
جدول ۵ واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰%
جدول ۶ میزان مصرف کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹
نمودار ۱ بررسی روند مصرف کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹
جدول ۷ بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال ۱۳۸۵
سال ۱۳۷۹
سال ۱۳۸۰
سال ۱۳۸۱
سال ۱۳۸۲
جدول ۸ میزان صادرات کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹
نمودار ۳ روند صادرات کشمش بین سال های ۱۳۸۲ – ۱۳۷۹
جدول ۹ میزان کشمش مورد نیاز تا سال ۱۳۸۹
نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه
جدول ۱۰ هزینه تامین ماشین آلات خط تولید
جدول ۱۱ محاسیه مساحت مورد نیاز طرح
جدول ۱۲ برآورد مساحت بخش های محوطه سازی
جدول ۱۳ هزینه های ساختمان و محوطه سازی
جدول ۱۴ برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی
جدول ۱۵ هزینه وسایل حمل ونقل
جدول ۱۶ برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
جدول ۱۷ برآورد کل سرمایه گذاری ثابت
جدول ۱۸ محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی
جدول ۱۹ برنامه تولید سالیانه
جدول ۲۰ برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید ۲۰۰۰تن کشمش در سال
جدول ۲۱ سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران
جدول ۲۲ تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
جدول ۲۳ برآورد برق مصرفی واحد
جدول ۲۴ میزان آب مصرفی (روزانه)
جدول ۲۵ تاسیسات مورد نیاز
جدول ۲۶ براورد هزینه انواع انرژی
فصل چهارم – جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح


قیمت فایل : ۴۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۵۳
  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRAR میباشد.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *