no-img
دانلود پروژه

دانلود پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر و عصاره مالت


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر و عصاره مالت
zip
بهمن ۲۳, ۱۳۹۴

دانلود پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر و عصاره مالت


دانلود پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر و عصاره مالت

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر و عصاره مالت

پروژه کارآفرینی تولید ماءالشعیر و عصاره مالت

امروزه با پيشرفت تكنولوژي و صنعتي شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در توليدانواع كالاهاي مصرفي و با كيفيت گوناگون موجب شده ، گرايش مردم به سوي مصرف نوشابه ها شديداً افزايش پيدا نمايد . تنوع درتوليد نوشيدنيها بسته به نوع طعم دهنده ها ( طبيعي يا مصنوعي) و گاز دار يا غير گاز دار بودن آنها بسيار وسيع بوده و بطور كلي روزانه چند صد ميليون ليتر از اينگونه محصولات نوشيدني در جهان مصرف مي شوند و مي توان گفت بعد از دخانيات پرمصرف ترين   فرآورده هاي صنعتي محسوب مي گردند . بر طبق آمار و ارقام موجود مصرف سرانه نوشابه در كشور آلمان ۹۰ ليتر و در ايران ۲۵ ليتر در سال مي باشد. از طرفي همزمان با پيشرفت فن آوري توليد نوشابه ها ، اطلاعات ذيقيمتي در حيطة علوم زيستي و بيولوژيكي بدست آمده است كه ارزش و اهميت نوشيدنيهاي طبيعي يا ساخته شده براساس مواد طبيعي و غير سنتيتك را در مقابل نوشيدنيهاي ساخته شده از مواد سنتيتك روبروز مشخص تر كرده و به عبارت ديگر مضرات و اثرات جانبي نوشابه هاي غير طبيعي روي ارگانهاي مختلف بدن بويژه جهاز هاضمه و كبد و همچنين ايجاد چاقي بوضوح بر همگان معلوم گرديده است . از اين جهت گرايش به مصرف نوشيدنيهاي طبيعي از جمله ماءالشعير و استفاده از آنها در رژيم غذايي روزانه افراد ، به منظور تأمين مواد مغذي نظير ويتامين ها ، املاح معدني و اسيدهاي آمينه صورت گرفته و به همين لحاظ آبجو از دير باز در كشورهاي اروپايي به نان مايع معروف بوده است . اهميت اين محصول از بابت طبي علاوه بر ارزش غذايي آن خود مقوله اي است كه براي مصرف كنندگان آن پوشيده نيست ولي ذكر آنها در اين مقدمه مقدور نمي باشد . پي بردن به اهميت حياتي اين محصولات و تغيير الگوي غذايي جهت برخورداري از سلامتي و حداكثر طول عمر انسانها كشورهاي شرقي را بر آن داشته است كه قدمهاي اساسي در توليد و مصرف نوشيدنيهاي طبيعي بردارند بر همين اساس مصرف سرانه آبجو ( الكلي و غير الكلي) در كشور آلمان ۱۵۰ ليتر در مقايسه با نوشابه ۹۰ ليتر در سال مي باشد . در حاليكه آمار سرانه مصرف ماءالشعير در كشورمان از ۳ ليتر فراتر نمي رود .

فهرست :
معرفی کامل محصول
نام و کد آیسک محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
فرایند و روش تولید
تجزیه و تحلیل هزینه
جمع کل سرمایه
هزینه تولید سالیانه
سود سالیانه
دریافت سالیانه
میزان برگشت سرمایه
نقطه سر به سر
بررسی جایگاه صنعتی
بررسی و ارائه استاندارد
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی این محصول
استانداردهای ملی و بین المللی
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده این محصول
شرایط صادرات محصول
کشورهای تولید کننده و مصرف کننده
شرایط حمایت های اقتصادی و بازرگانی
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات محصول
بررسی روند مصرف
بررسی روند صادرات محصول
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

قیمت فایل : ۴۰۰۰ تومان – فرمت : word – صفحات : ۹۶

  • توجه : مبلغ زیر به ریال میباشد.
  • خریدار گرامی : برای دانلود پروژه پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *