no-img
دانلود پروژه

دانلود پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی
zip
بهمن ۱۹, ۱۳۹۴

دانلود پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی


دانلود پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی ( باگت ، برتشن ، ساندویچی ، همبرگری ، شیرمال ، بی نمک و پیراشکی )

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی

پروژه کارآفرینی تولید انواع نان های فانتزی

نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید. در ایران نیز حدود ۶۵-۶۰ درصد پروتئین و کالری و حدود ۳-۲ گرم املاح معدنی و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه از خوردن نان تامین می گردد.

تهیه و تولید نانهای نازک و مسطح و سایر نانها بدون کاربرد تکنولوژی نمیتواند در طویل المدت ادامه یابد. تاریخچه تولید و مصرف نان درجهان نشان داده است که ابتدا نان به صورت نازک و مسطح تولید می شده لیکن به مرور به شکل نیمه حجیم و در کشورهای پیشرفته جهان به شکل کاملاً حجیم درآمده است. اصولاً تولید نانهای نازک و مسطح به دلیل آنکه سریعاً خشک و بیات شده و دارای ضایعات زیادی می باشند. از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند . براساس آمار موجود حدود ۵۰ درصد از مردم جهان از نانهای حجیم استفاده می کنند و نیمی دیگر که در مر کز آمریکا و بخشهائی از آمریکای جنوبی، آفریقا و قسمتی از شرق و جنوب شرقی آسیا زندگی می کنند، (ایران و کشورهای عربی نیز در این مجموعه واقعند) از نانهای مسطح و نازک نیز تغذیه می کنند.

تا چند سال قبل، روش تهيه نان در ايران  به صورت صد در صد سنتی بود، اما به تدريج در کنار واحدهای سنتی، واحدهای توليد نان های حجيم نيز شروع به کار نمودند، اين شيوه جديد توليد بدون هيچ پژوهش و برنامه مدون ادامه يافت. درحالی که تهيه نان خوب نياز به اطلاعات دقيق از “شناخت آرد، روش های تهيه خمير، عمل آوری و دقت درسيستم پخت” دارد. بسته بندی و نگهداری دقيق و صحيح نان نيز زمينه های لازم جهت کاهش ضايعات و در نتيجه، حرکت به سوی خودکفايی در توليد و صرفه جويی در مصرف گندم را مهيا می سازد . با به کار گيری روش های نوين تهيه و عمل آوری خمير، ماشين آلات مناسب و تکنولوژی مدرن می توان نانی خوب، با ارزش غذايی بالاتر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تهيه و توليد نمود.

فهرست :

چکیده
نان فانتزی
معرفی محصول
نام و کد محصول ( آیسیک)
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استانداردها
ویژگیهای انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم
ناپذیرفتنی ها
روش عرضه
نشانه گذاری
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
جدول قیمت فروش انواع نانهای فانتزی
جدول قیمت فروش جهانی انواع نانهای فانتزی
بررسی موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
جدول کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده
جدول کشورهای عمده تولید کننده گندم در سال ۲۰۰۵ میلادی
جدول کشورهای عمده صادر کننده نان در جهان
جدول کشورهای وارد کننده نان در جهان
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی و وضعیت واحد های تولید کننده فعال از آغاز برنامه سوم توسعه تاکنون
جدول واحد های تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال ۱۳۸۵
بررسی وضعیت واحد های در دست احداث و طرح های توسعه
جدول واحد های در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ درصد
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا نیمه اول سال ۱۳۸۵
جدول میزان واردات نان فانتزی
بررسی روند مصرف محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵
جدول میزان تولید انواع نان فانتزی در کشور بین سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۵
نمودار مصرف انواع نان فانتزی در کشور بین سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۵
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۱۳۸۵
نمودار روند صادرات محصول بین سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴
بررسی روند نیاز به محصول تا پیایان برنامه چهارم توسعه
روند نیاز به انواع نان فانتزی در کشور بین سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹
شرح فرآیند تولید و تکنولوژی های موجود
تصویر نمودار شماتیک فرآیند تولید نان
آماده سازی آرد
آماده سازی خمیر
مخلوط کردن
تصویر مخلوط کن
پوک کردن خمیر
جدول مصرف مخمر تر و خشک در انواع نان
چانه گیری
تصویر دستگاه های تقسیک کننده خمیر
تصویر دستگاههای گرد کننده و فرم دهنده خمیر
تصویر محفظه تخمیر
پخت
انواع فر و معایب و مزایای هر کدام
۱- فر چند طبقه ای
۲- فر طبقه ای با پایه متحرک
۳- اتو فر با سیستم دورانی
۴- فر تونلی
۵- فرکشوئی
تصویر فر طبقه ای و گردان
سرد کردن و بسته بندی
بررسی نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرآیند تولید
بررسی و تعین حداقل ظرفیت اقتصادی و برآورد حجم سرمایه گذاری
هزینه تجهیزات و ماشین آلات تولید
جدول هزینه های تأمین ماشین آلات خط تولید
محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه های مربوطه
مساحت مورد نیاز طرح
جدول محاسبه مساحت مورد نیاز طرح
جدول برآورد بخشهای محوطه سازی
هزینه های زمین، ساختمان و محوطه سازی
جدول هزینه های ساختمان و محوطه سازی
هزینه های تجهیزات و تأسیاست عمومی
برآورد هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی
هزینه وسایل حمل و نقل
جدول هزینه وسایل حمل و نقل
هزینه اثاثیه و لوازم اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه گذاری ثابت
جدول برآورد کل سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه آرد
نمک
مخمر و مواد کمک پخت و سایر افزودنیها
جدول درصد مواد اولیه مصرفی برای تهیه نان فانتزی
جدول برآورد هزینه سالیانه تأمین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه ۱۵۰۰ تن انواع نانهای فانتزی
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
تصویر نمودار میزان توزیع گندم در کشور در سال ۱۳۸۴
وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال
جدول تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
محاسبه میزان مصرف برق
جدول برآورد برق مصرفی واحد
محاسبه مصرف برق سالیانه
محاسبه میزان مصرف آب
جدول میزان آب مصرفی ( روزانه )
محاسبه مصرف سوخت
سایر تأسیاست
تأسیاست مورد نیاز
اطفاء حریق
امکانات ارتباطی و مخابراتی
هزینه انواع انرژی مورد نیاز
جدول برآورد هزینه انواع انرژی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و جمع بندی
مراجع

قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word – صفحات : ۶۳

  • توجه : مبلغ زیر به ریال میباشد.
  • خریدار گرامی : برای دانلود پروژه پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *