no-img
دانلود پروژه

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه جات


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه جات
zip
دی ۴, ۱۳۹۴

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه جات


دانلود پروژه کارآفرینی تولید چيپس ميوه جات

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چيپس ميوه جات

پروژه کارآفرینی تولید چیپس میوه جات

به طور کلی چيپس ميوه جات به ميوه‏هايي گفته ميشود كه قسمت خوراكي آن پس رسيدن به گونه طبيعي رطوبت فراواني دارد و بخش اعظم اين رطوبت با خشك كردن به شيوه‏هاي گوناگون براي افزايش عمر نگهداري يا كاربردهاي ديگر، از ميوه‏ها گرفته ميشود. خشك كردن ميوه جات يكي از روشهاي جلوگيري از فساد ميكروبي آنهاست. در اين روش در اثر كاهش ميزان رطوبت، امكان فساد ميكروبي بسيار كم ميشود و سرعت ديگر واكنشهاي مضر نيز به مقدار قابل توجهي كم ميشود.

خشك كردن ضمن اينكه روي محصول اثر حفاظتي دارد وزن و حجم آن را نيز به ميزان چشمگيري كاهش ميدهد، در نتيجه از هزينه هاي حمل و نقل و ذخيره سازي ميكاهد. در ضمن خشك كردن در برخی موارد باعث توليد فرآورده هائي ميشود كه مصرف آنها آسانتر است.

فهرست :

بخش اول: معرفی و شناسایی محصولات

معرفی محصول
نام و کد محصول ( آیسیک )
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
الف) استانداردهای ملی
ب) استانداردهای کدکس بین المللی
۱- مراحل آماده سازی
حمل میوه از محل تخلیه یا بارانداز یا سردخانه به خط تولید
بازرسی اولیه
بازبینی قبل از شستشو
شست و شو و گند زدایی
آبکشی
بازرسی پس از شست و شو
پوست گیری ( Peeling )
حذف قسمت های ناخواسته
خرد کردن
غیرفعال کردن آنزیم (Blanching)
خشک کردن
بسته بندی محصول
قرنطینه کردن محصول
انبارش محصول نهایی
مواد ضدعفونی کننده
برنامه کنترل بهداشتی
برنامه کنترل آزمایشگاهی
ویژگیهای محصول نهایی
ویژگیهای کیوی خشک
جدول طبقه بندی برگه کیوی
ناپذیرفتنیها
ویژگیهای هلوی خشک
طبقه بندی
ویژگیهای گلابی خشک
ویژگیهای زردآلوی خشک
طبقه بندی
ویژگیهای سیب خشک
بسته بندی میوه جات خشک
نشانه گذاری
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده
جدول تولید کنندگان عمده میوه جات خشک در جهان ( واحد وزن: تن )
شرایط صادرات

بخش دوم: وضعیت عرضه و تقاضا
واحدهای تولیدی فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون
جدول واحد های تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال ۱۳۸۵
واحدهای در دست احداث
جدول واحد های در دست احداث یا پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۰ درصد
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵
جدول میزان واردات میوه جات خشک بین سالهای ۷۹ تا ۸۳
جدول میزان واردات میوه جات خشک بین سالهای ۷۹ تا ۸۴
نمودار روند واردات میوه جات خشک بین سالهای ۷۹ تا ۸۴
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۸۵
جدول میزان تولید میوه جات خشک در کشور بین سالهای ۷۹ تا ۸۵
نمودار روند تولید میوه جات خشک در کشور بین سالهای ۷۹ تا ۸۵
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۸۵
جدول میزان صادرات میوه جات خشک بین سالهای ۷۹ تا ۸۳
بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعهنمودار روند نیاز به میوه خشک تا پایان برنامه چهارم توسعه

بخش سوم: شرح فرآیند و تکنولوژیهای موجود
انتخاب مواد اولیه برای فرآیند
عملیات آماده سازی
خیساندن
تمیز کردن و شستن
جداسازی قسمت های زاید
جداکردن ساقه ( ساقه گیری )
جدا کردن تخمدان و هسته گیری
پوسته گیری
تمیز کردن تکمیلی
تبدیل محصول به قطعات کوچک
غیرفعال کردن آنزیمها ( بلانچینگ )
خشک کردن
– خشک کردن در آفتاب
– خشک کردن صنعتی با استفاده از هوای داغ
– خشک کردن تصعیدی
– خشک کردن خورشیدی
الف) خشک کن های خورشیدی طبیعی
ب) خشک کن های خورشیدی نیمه مصنوعی
ج) خشک کن های خورشیدی کمکی
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسونم
برسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی، برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
لیست و هزینه تجهیزات و ماشین آلات
جدول برآورد هزینه تأمین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه های مربوطه
جدول محاسبه مساحت مورد نیاز طرح
جدول برآورد مساحت بشخهای محوطه سازی
هزینه های مربوط به زمین ، ساختمان و محوطه سازی
جدول هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی
هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی
جدول هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی
هزینه وسایل حمل و نقل
جدول برآورد هزینه وسایل حمل و نقل
هزینه لوازم و اثاثیه اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
جمع بندی و برآورد هزینه سرمایه ثابت
برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه
برنامه تولید سالیانه
جدول برنامه تولید برای سالیانه ۲۸۰ تن چیپس میوه
هزینه مواد اولیه مصرفی
جدول برآورد هزینه تأمین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه ۲۸۰ تن چیپس میوه جات
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی
جدول تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات
محاسبه میزان مصرفی برق
الف) برق مصرفی تجهیزات خط تولید
ب) برق مورد نیاز تأسیسات و تعمیرگاه
ج) برق مورد نیاز روشنایی ساختمانها و محوطه
جدول برآورد برق مصرفی واحد
محاسبه مصرف برق سالیانه
الف) مصرف برق دستگاهها و تجهیزات اصلی و تأسیسات عمومی
ب) مصارف برق جهت روشنایی و سایر مسایل جانبی در کل سطح زیر بنای تولیدی ( سالنها، انبارها و تاسیسات ) و ساختمانهای اداری، رفاهی و خدماتی با احتساب ضریب همزمانی
ج) برق روشنایی محوطه
محاسبه میزان مصرف آب
جدول میزان آب مصرفی ( روزانه )
محاسبه مصرف سوخت
سایر تأسیسات
سرمایش
جدول تأسیسات مورد نیاز
اطفاء حریق
توزین
امکانات ارتباطی و مخابراتی مورد نیاز پروژه
هزینه های انواع انرژی مورد نیاز
جدول برآورد هزینه انواع انرژی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تحلیل و جمع بندی و پیشنهاد در مرود احداث واحد های جدید
مراجع

قیمت فایل : ۴۰۰۰ تومان – فرمت : word – صفحات : ۷۸

  • توجه : مبلغ زیر به ریال میباشد.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *