no-img
دانلود پروژه

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چيپس سيب زمينی


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود پروژه کارآفرینی تولید چيپس سيب زمينی
zip
بهمن ۸, ۱۳۹۴

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چيپس سيب زمينی


دانلود پروژه کارآفرینی تولید چيپس سيب زمينی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

دانلود پروژه کارآفرینی تولید چيپس سيب زمينی

پروژه کارآفرینی تولید چيپس سيب زمينی

واژه فرآورده های سوخاری سيب زمينی به طور عمده به چيپس و فرنچ فرايز (خلال سوخاری) اتلاق ميشود.

چيپس يک واژه آمريکايي است که به برش نازک سيب زمينی در چربي يا روغن گفته ميشود، در انگلستان نام” کريسپ” را بر روی اين فرآورده گذاشته اند.

چيپس تا رطوبت ۲ درصد در روغن سرخ ميشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر اين چيپس بايد کمتر از ۱۵ درصد تاول و کمتر از ۱۰ درصد عيوب جزئی و کمتر از ۵ درصد عيوب عمده داشته باشد و ميزان چربی آن نيز بايد بين ۴۰-۳۲ درصد باشد.

فهرست :

چکیده

بخش اول: معرفی و شناسایی محصول
معرفی محصول
نام و کد محصول (آیسیک )
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
جدول مشخصات گمرکی کالا
بررسی و ارائه استانداردها
مواد اولیه
ویژگیها
الف) ویژگیهای حسی ( ارگانولپتیکی )
ب) ویژگیهای فیزیکی فرآورده
جدول حداکثر عیوب قابل چشم پوشی
ج) ویژگیهای شیمیائی فرآورده
جدول ویژگیهای شیمیایی چیپس
بسته بندی و نشانه گذاری
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده
جدول کشورهای عمده تولید کننده سیب زمینی سال ۲۰۰۵ میلادی
جدول کشورهای عمده وارد کننده سیب زمینی
جدول کشورهای عمده صادر کننده سیب زمینی
شرایط صادرات

بخش دوم: وضعیت عرضه و تقاضا
واحدهای تولیدی فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون
جدول واحد های تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال ۱۳۸۵
واحد های در دست احداث
جدول واحد های در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از چهل درصد
بررسی روند واردات از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵
جدول میزان واردات سیب زمینی فرآوری شده منجمد
جدول میزان واردات سیب زمینی فرآوری شده منجمد نشده
جدول میزان واردات چیپس سیب زمینی بین سالهای ۷۹ تا ۸۴
نمودار روند واردات چیپس سیب زمینی بین سالهای ۷۹ تا ۸۴
بررسی روند مصرف محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵
نمودار روند مصرف محصول بین سالهای ۷۹ تا ۸۴
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا ۱۳۸۵
جدول میزان صادرات سب زمینی محفوظ شده منجمد
جدول میزان صادرات چیپس سیب زمینی بین سالهای ۷۹ تا ۸۴
تصویر نمودار روند صادرات چیپس سیب زمینی بین سالهای ۷۹ تا ۸۴
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم توسعه
تصویر نمودار روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه از ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰

بخش سوم: بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول
آماده سازی سیب زمینی
جا به جایی و شستشو
پوست گیری و لکه گیری
شستشو
بلانچینگ
سوخاری سازی
الف) سوخاری سازی چیپس
ب) نمک زنی و افزودن مواد طعم دهنده
ج) بازرسی و سرمایش
بسته بندی
ارزش تغذیه ای چیپس سیب زمینی
میزان روغن
طعم و بوی چیپس
بافت
بازده چیپس
تأثیر عوامل گوناگون بر ارزش فنی چیپس
واریته سیب زمینی
ویژگیهای سیب زمینی برای تولید
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم

بخش آخر: بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی، برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
هزینه تأمین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
جدول برآورد هزینه تأمین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید چیپس سیب زمینی
محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه هیا مربوطه
جدول محاسبه مساحت مورد نیاز طرح
جدول برآورد مساحت بخشهای محوطه سازی
هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی
جدول هزینه زمین، ساختمان و محوطه سازی
هزینه تجهیزات و تأسیسات عمومی
جدول هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی
هزینه وسایل حمل و نقل
جدول برآورد هزینه وسایل حمل و نقل
هزینه لوازم و اثاثیه اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول برآورد هزینه های قبل از بهره برداری
جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت
جدول جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت
میزان مواد اولیه مورد نیاز سالانه
محاسبه مواد اولیه
جدول برنامه تولید سالیانه
جدول برآورد میزان و هزینه تأمین مواد اولیه مصرفی به منظور تولید سالانه ۱۰۸۰ تن چیپس سیب زمینی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
نمودار توزیع میزان سیب زمینی استان ها نسبت به کل کشور
جدول میزان تولید سیب زمینی در کلیه استفانهای کشور
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
جدول تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت و سایر امکانات
محاسبه میزان مصرف برق
الف) برق مصرفی تجهیزات خط تولید
ب) برق مورد نیاز تأسیسات و تعمیرگاه
ج) برق مورد نیاز روشنایی ساختمانها و محوطه
جدول برآورد میزان برق مصرفی کارخانه
محاسبه مصرف برق سالیانه
جدول میزان آب مصرفی روزانه
محاسبه مصرف سوخت
سایر تأسیاست
جدول تأسیاست مورد نیاز
اطفاء حریق
توزین
امکانات مخابراتی و ارتباطی
هزینه انواع انرژی مورد نیاز
جدول برآورد هزینه انواع انرژی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
مراجع

قیمت فایل : ۴۰۰۰ تومان – فرمت : word – صفحات : ۴۹

  • توجه : مبلغ زیر به ریال میباشد.
  • خریدار گرامی : برای دانلود پروژه پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *