no-img
دانلود پروژه

دانلود مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
zip
تیر ۱۴, ۱۳۹۵
44 کیلوبایت
3000 تومان
25 صفحه (word)
3000 تومان – خرید

دانلود مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها


دانلود مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

درس آشپزی (۲) پودمان آشپزی و سفره آرایی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها

مقدمه :

با وجود نگرانی های فزاینده ای که اخیراً مصرف مواد غذایی دریایی را زیر سوال برده بود و خوردن ماهی و دیگر خوراکی های دریایی را به خاطر بلعیده شدن جیوه و مواد آلاینده دیگر توسط آبزیان، خطرناک اعلام کرده بود، با توجه به آزمایش ها و تحقیقات متعدد مشخص شد که فواید مصرف یکی دو وعده غذای دریایی شامل انواع ماهی و غذاهای دریایی دیگر در هفته، از خطرات احتمالی آنها بسیار بیشتر است.

مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی نه تنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری قلبی کمک می کند، بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده موجب تقویت بینایی و رشد بهتر مغز جنین و نوزاد می شود. دريا در ادبيات كهن ما همواره با صفت سخاوت و بخشندگي توصيف شده است. ما آنچه را براي حفظ سلامت به معني كامل كلمه نياز داريم، در آن پيدا مي كنيم. از منظره زيباي آرامش و طغيانش كه روان ما را تسكين مي دهد تا سفره گسترد هاي كه انواع گياهان و جانوران مفيد براي سلامت جسم انسان را در خود مي پروراند.تمام اين نعمت ها را خداوند بخشنده در اختيار ما قرار داده است تا به غفلت نخوريم…

آبزيان به لحاظ داشتن ويژگي هاي زير از نظر ارزش تغذي هاي در اولويت مصرف قرار م يگيرند:

۱) ميزان هضم پذيري گوشت ماهي بين ۸۹ تا ۹۶ درصد مي باشد در حالي كه اين مورد درباره گوشت مرغ وگاو ۸۷ تا ۹۰ درصد است..

۲) از آنجايي كه بيماري هاي مشترك بين انسان و آبزيان بسيار پايين تر از بيماري هاي مشترك بين انسان و دام است مي توان گفت گوشت آبزيان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طيور است.

۳) غني بودن گوشت آبزيان از املاح معدني مانند آهن، سلنيم، يد، كلسيم و منيزيم و… ويژگي خاصي به گوشت آبزيان می دهد.

۴) غني بودن گوشت آبزيان از اسيدهاي چرب امگا ۳ مانند ايكوزاپنتانوييك اسيد و دوكوزاهگزانوييك اسيد وهمچنين گروه لينولييك، لينولنيك و اراشيدونيك از نظر تغذيه اي جايگاه خاصي به آبزيان مي دهد.

۵) بر اساس تحقيقات و مطالعات كلينيكي صورت گرفته مصرف ماهي و فرآورده هاي آبزيان تاثير شگرفي بر پيشگيري و حتي درمان بسياري از بيماري ها دارد.

فهرست :

مقدمه

سوابق تحقیق

متن تحقیق

ميگو

ارزش غذايي ميگو

ميگو و سلامت

روش هاي تشخيص ميگوي سالم و غيرسالم

تاریخچه غذاهای دریایی

محصولات‌ صادراتي‌ دريايي‌ ايران‌ كدامند؟

طرز تهیه فيله ماهی سالمون

طرز تهیه خوراک میگو

غذاهای دریایی

رولت قزل آلا

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۲۵
  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRAR میباشد.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *