no-img
دانلود پروژه

دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی
zip
تیر ۱۵, ۱۳۹۵
111 کیلوبایت
4000 تومان
25 صفحه (word)
4000 تومان – خرید

دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی


دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی

درس گیاهان زینتی و اصول تغذیه آنها پودمان پرورش گلهای زینتی در خانه

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی

مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی

مقدمه :

رویکرد جهانی امروز به سوی محصولات ارگانیگ است . این نوع مدیریت تولید، در حال حاضر ۱۶۰کشور دنیا انجام می شود. در این نوع مدیریت تولید کودها، آفت کش های شیمیایی ، مواد نگهدارنده، ومواد افزودنی غیر مجاز ، گیاهان اصلاح شده ، ژنتیکی و تابش اشعه ها کاربرد ندارد و مواد غذایی ارگانیک ، با هدف افزایش سلامت ، حفظ محیط زیست خریداری می گردد . دربخش عظیمی از تاریخ بشر کشاورزی به صورت ارگانیک رواج داشته و تنها در طول قرن بیستم، منابعی عظیم از مواد شیمیایی مصنوعی برای تامین مواد غذایی معرفی شده است . تاثیرات نامطلوب و آسیب های ناشی از مصرف انواع کودهای شیمیایی،سموم، هورمون ها و… در تولید مواد غذایی در کشورهای مختلف موجب شد تا کشاورزی شیمیایی به سمت کشاورزی ارگانیک حرکت نماید . هدف کشاورزی ارگانیک ، افزایش تولید محصولات بدون تکیه بر استفاده از هرگونه مواد شیمیایی است . حفاظت از منابع طبیعی در کشاورزی ارگانیک و عدم بکارگیری مواد شیمیایی ، باعث حفظ محیط زیست و افزایش مواد مغذی در خاک می گردد که از فرسایش خاک جلوگیری نموده و افزایش تنوع زیستی را در پی دارد . کشور ما چند سالی بیش نیست که در زمینه فرایند تولید تا عرضه محصولات ارگانیک نظام بند گردیده است، این نظام مندی با تاسیس انجمن ارگانیک ایران و شعب آن،تدوین استاندار تولید، فرآوری، برچسب گزاری و بازاریاب محصولات ارگانیک با شماره ملی ۱۱۰۰۰،مشخص شدن فرایند بارزیی و گواهی و هم چنین فرآیند اعطای پروانه به کارگیری برند انجمن ارگانیک ایران سرعت گرفته است .هدف اصلی از تولید محصولی با عنوان ارگانیک ارائه خدمات بیشتر به هموطنان در راستای افزایش سطح سلامت در جامعه می باشد که استفاده از تکنولوژی های مناسب جایگزین کاربرد مواد شیمیایی در فرآیند تولید گردیده است . کلیه محصولاتی که باعنوان ارگانیک در داخل کشور عرضه می کردند باید همراه گواهی انطباق با استاندارد ملی ارگانیک (۱۱۰۰۰) باشند .پس وقتی محصولی با نشان ارگانیک و بر پایه استاندارد ملی کشورویا سایر استانداردهای معتبر بین المللی روانه بازار می گردد دارای حداکثر رعایت اصول سلامت در فرآیند تولید و عرضه از مزرعه تابشقاب غذا می باشد.

فهرست :

مقدمه

سوابق تحقیق

متن تحقیق

مضرات کشاورزی و محصولات تهیه شده به روش تجاری

فواید کشاورزی ارگانیک

فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک

کشاورزی ارگانیک

بررسی وضعیت کشاورزی ارگانیک در ایران

بررسی وضعیت توزیع سموم و کودهای شیمیایی

سطح تحت کشت ارگانیک

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع و ماخذ


قیمت فایل : ۴۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۲۵
  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRAR میباشد.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *