no-img
دانلود پروژه

دانلود مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت


دانلود پروژه

ادامه مطلب

ZIP
دانلود مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت
zip
تیر ۱۴, ۱۳۹۵
59 کیلوبایت
3000 تومان
27 صفحه (word)
3000 تومان – خرید

دانلود مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت


دانلود مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت

درس آشپزی (۱) پودمان آشپزی و سفره آرایی

در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش

مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت

مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت

مقدمه :

بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برای اشتها است، می‌تواند برای افراد کم وزن، کم اشتها یا گاها بیمار نیز مفید باشد. با بکار بردن روش‌های ساده، اما کاربردی زیر می‌توان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه نمود. وشت يکي از مهمترين منابع پروتئين حيواني محسوب مي شود . غني بودن گوشت از پروتئين هاي ارزشمند ، که حاوي اسيدهاي آمينه ضروري براي بدن ( چون در بدن انسان ساخته نمي شود ) نظير هيستيدين ، ايزولوسين، لوسين، متيونين، تريپتوفان و همچنين چربي ها که به عنوان يک منبع انرژي زا براي بدن محسوب شده و حاوي اسيدهاي چرب نظير اسد نيلولئيک، اسيد لينولنيک و اسيد آرشيدونيک مي باشند و مواد معدني نظير فسفات‌ها و سلوفات‌ها و ويتامين‌ها بخصوص ويتامين‌هاي گروه B و هيدرات کربن ( گليکوژن) ، نشان دهنده ارزش و اهميت اين فراورده مهم در تغذيه انسان است . البته با توجه به نظرات پزشکان ، گوشت قرمز به علت دارا بودن اسيدهاي چرب اشباع و بالا بردن کلسترول خون در صورت مصرف زياد مي تواند عوارضي را براي انسان ايجاد کند بنابراين تعادل در مصرف آن توصيه مي شود .با توجه به آنچه که گفته شد آماده کردن انواع گوشت و ماهی نیز تاثیر بسزایی در علاقه مند نمودن و لذت بردن از این مواد موثر دارد و شامل تکنیک های مهمی است . در این تحقیق قصد داریم به تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت بپردازیم.

فهرست :

مقدمه

سوابق تحقیق

متن تحقیق

تمیز و آماده کردن ماهی

نکاتی مهم در مورد انواع ماهی

به دو روش می توان ماهی را آب پز کرد

۱- سوخاری کردن

۲- تنوری کردن

۳- آبپز کردن

۴- بخارپز کردن

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)

مرینیت و مزه دار کردن گوشت

خواباندن گوشت

استفاده از سرکه در پختن گوشت‌

پختن استخوان‌های گوشت‌

شستن گوشت قبل از فریز کردن‌

دمای پخت گوشت‌

گوشت قرمز

گوشت مرغ

گوشت ماهی

جگر

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع


قیمت فایل : ۳۰۰۰ تومان – فرمت : word (قابل ویرایش) – صفحات : ۲۷
  • خریدار گرامی : برای دانلود فایل پیشنهاد میکنیم از مدیریت دانلود استفاده کنید. همینطور فایل در قالب فرمت zip میباشد و برای اجرا نیازمند نرم افزار WinRAR میباشد.


دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *